AGENDA

Thursday 31 March

FLEXIBELE EN VLOTTE COLLEGA'S VOOR IN DE BEDIENING BIJ GASTERIJ STADZIGT GEZOCHT

Zoek je een superleuke job op een topstekkie bij jou in de buurt? Wij zijn op zoek naar flexibele en vlotte mensen!!...
Zoek je een superleuke job op een topstekkie bij jou in de buurt? Wij zijn op zoek naar flexibele en vlotte mensen!! Naar jou dus! Wie zijn wij? Gasterij Stadzigt in Naarden is geen gewoon restaurant. Het is ook geen gewone vergaderlocatie. Het is een unieke plek met een onderscheidend karakter midden in een prachtig natuurgebied. In elke ruimte stap je een andere sfeer binnen; het restaurant, het terras, vergaderruimtes. Samen vormen ze een mooi, kloppend geheel gebaseerd op de 6 G van StadziGt:-Gastvrij-Groen-Gezond-Genieten-Gezellig-Gastrologisch. Naast “gewoon lekker eten” staan er iedere dag wisselende gerechten op het menu. Wat bieden wij? Wij hebben werk voor leuke, flexibele (oproep-)medewerkers BEDIENING. Onze openingstijden zijn dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur. Best lekker toch? Wie ben jij? Een leuke, sociale, vlotte en flexibele persoon (minimaal 16 jaar) die graag met verschillende mensen werkt en onderdeel wil zijn van een super leuk team! Jij weet wat gezelligheid en gastvrijheid betekent! Gasterij Stadzigt biedt jou;• Werken in een prima restaurantomgeving met hoogwaardige apparatuur en efficiënte routing• Een interessante afwisselende job op een bijzonder mooie plek• Een passend salaris afhankelijk van je werklust, positiviteit, flexibiliteit en ervaring• Van jou verwachten wij;• Interesse in ons, onze gasten en de mooie omgeving van Naarden• Vriendelijkheid en positiviteit• Werklust• Flexibiliteit• Teamplayer• Gewoon netjes op tijd komen• Enne… de rest leren we je graag op locatie! Werkschema: Flexibel of vast werkrooster van dinsdag tot zondag. Altijd lekker overdag!
Lees meer
Sunday 1 May

VANAF NU HONDEN OOK NIET WELKOM IN GASTERIJ STADZIGT

Vanaf mei 2022 zijn honden naast het erf en natuurgebied, ook niet meer welkom in de Gasterij zelf. Op drukke dagen...
Vanaf mei 2022 zijn honden naast het erf en natuurgebied, ook niet meer welkom in de Gasterij zelf. Op drukke dagen geven honden helaas overlast aan bezoekers op het terras en de natuur daar direct omheen. Vanwege de uitzonderlijke natuurwaarden, mogen honden niet in het natuurgebied komen. Yvette Wink van Gasterij Stadzigt: ‘Het is spijtig, maar het blijkt dat honden overlast geven aan andere bezoekers, maar ook vanaf het terras de natuur ingaan. Wij voelen ons als gastvrije horeca niet comfortabel om mensen daar op aan te spreken. In het hele Naardermeer mogen geen honden komen, daar gaan we in mee. Dan is het ook duidelijk voor gasten en natuurbezoekers.’ Wilde dieren Alle honden hebben een jachtinstinct. Als een hond wilde dieren ruikt, wordt dat instinct geprikkeld en wil de hond het dier dat hij ruikt opsporen. Bijna alle dieren in de natuur zijn bang voor honden; ook voor honden die ‘niets doen’. Als er een hond te dichtbij komt, dan schrikken wilde dieren op en vluchten ze weg. Reeën, hazen, dassen en andere zoogdieren raken snel in paniek van honden. Ze slaan op de vlucht als ze zich bedreigd voelen. Alleen de geur van een hond kan daarvoor al genoeg zijn. Soms lopen ze zich letterlijk dood op wegen of tegen prikkeldraad. Ook worden er jaarlijks meerdere reeën en andere dieren verwond of doodgebeten door jagende honden. Vogels Veel vogels zoeken hun voedsel op de grond. Door verstoring van een hond moeten ze opvliegen en dat kost energie. Als dit vaak gebeurt, worden de vogels zwakker en gaan ze minder eieren leggen. Met als gevolg dat er minder jonge vogels geboren worden. Ook zijn er vogels die op de grond een nest bouwen. Worden ze te vaak verstoord dan vluchten ze uit het gebied en laten hun nest onbeheerd achter. Eieren of jonge kuikens zijn dan een gemakkelijke prooi voor andere dieren. Wat doet Natuurmonumenten? De boswachters spreken eigenaren met hond aan, op ons erf Stadzigt en in de natuur. Ook kan de toezichthouder van Natuurmonumenten een bekeuring uitschrijven aan een bezoeker met hond; deze bedraagt €100,-. Op het opjagen en verontrusten van wild staat een hoge boete van zo'n €500,-. Samen moeten we zorgen dat iedereen van de natuur kan blijven genieten en dat wilde dieren zich veilig voelen.
Lees meer
Thursday 14 July

VANWEGE VAKANTIE EN PERSONEELSGEBREK AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Tot onze spijt moeten we u informeren dat we vanaf maandag 18 juli tot en met maandag 1 augustus aangepaste...
Tot onze spijt moeten we u informeren dat we vanaf maandag 18 juli tot en met maandag 1 augustus aangepaste openingstijden moeten hanteren. Maandag tot en met donderdag zijn we GESLOTEN. Vrijdag tot en met zondag zijn we geopend voor koffie - thee - taart maar helaas GEEN LUNCH. Dinsdag 2 augustus staan Robin en zijn team weer vol enthousiasme en energie voor u klaar! Hartelijke groeten en een fijne zomer, team Gasterij Stadzigt
Lees meer